Velkommen til det første nyhedsbrev, som har været længe undervejs!
Vi har hos Pia Prehn Catering gjort os mange tanker om hvad et nyhedsbrev skal indeholde og hvor tit det skal komme.
Vi forestiller os at nyhedsbrevet skal komme 1-4 gange årligt med nye menuer & spændende nye råvarer som falder vor vej forbi, samt info om sæsonopskrift.
Vi vil forsøge at følge med i den økologiske debat og plukke highlights til siden her.
Men har du som gæst på siden forslag, hører vi rigtig gerne fra dig!
Lige nu:
.... er det sylte, sylte og atter sylte sæson, og i madspildets store øje, bugner vor haver & naturen omkring os af de lækreste grøntsager & bær & frugt. Det ville være en frygtelig skam at lade alt dette gå til spilde.
Tid,... kan vi høre dig sige... åh ja - men hvorfor ikke slå dig sammen med et par venner og sæt en dag af til at sylte sammen. Det er både hyggeligt og givtigt. Og til vinter er det skønt at finde glas & krukker frem fra ´Syltedagen` og man glædes længe.....
Det er også en ide at samle æbler og finde et mosteri, som ofte i efteråret moster jeres frugt til skønne drikke!
Det er både sjovt og hyggeligt at gøre med familien.