Reception

Mad til en reception er som udgangspunkt ment som en lille lækker ting til en øl eller et glas vin. Du skal regne med 5-6 enheder pr person og evt. afslutte med sødt eller ost. Jeg har sammensat 3 forskellige receptionsmenuer, som dækker forskellige behov.

​Vær opmærksom på at bestillinger under angivet min. antal tillægges 15%.​​

Den traditionelle:

  • 2 små kalvefrikadeller
  • 1 minisandwich m. laks & cream cheese
  • 1 slider m. pulled pork
  • 1 mini gorgonzolatærte
  • 1 marcipan & rabarbermuffin

Pris pr. couvert kr. 125,-

ved min. 30 couverter

Den anderledes:

  • Thaireje & sød chili
  • Filo m. kylling & ingefær
  • Auberginerulle m. mozzarella & tapenade
  • Bruchetta m. Lufttørret skinke & bagt tomat
  • Frittata m. svampe & pesto
  • Tærte m. blå kornblomst & gransirup
  • Frugtspid
  • Chokoladecupcake

Pris pr. couvert kr. 195,-

ved min. 30 couverter

Den eksklusive:

  • Agurk m. røget ørredrilette
  • Kartoffelblinis m. fraiche & rogn
  • Kyllingespid m. chili & teriaky
  • Glas m. nuddelsalat
  • Vietnamesisk raw food rulle m. dip
  • Røget mørbrad m. rygeost & syltet sur-sød gulerod
  • 3 forskellige ostebidder
  • Mini chokoladetærte m. hvid chokolademousse

Pris pr. couvert kr. 225,-

ved min. 30 couverter

​​​PIA PREHN CATERING

Bønsvigvej 1 A,  4720 Præstø

​CVR: 26090709​

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

​KONTAKT​

Tlf.: 51 32 65 26

E-mail: pia@piaprehn.dk

Tilmeld nyhedsbrev

oko​    guldmaerke