Middag & Buffet til Konfirmationer 2019

Menu 1 - Konfirmandens valg

Forret:

  • Tunmousse m. dild & friske grønne asparges serveret på sprød salat & krydderurtecreme

Hertil det gode langtidshævede brød & smør

Hovedret/buffet:

  • Små krydrede frikadeller

  • Tortilla m. oksekød & peberfrugt serveret m. avocadosalsa & hvidløgscreme

  • Culotte stegt m. sennep & muscovado ( koldt skåret eller hel lun efter aftale)

  • Spinatflødekartofler - den populære

  • Tomatsalat m. mozzarella & basilikum

  • Kold sprød salat m. mormordressing & crouton

  • Broccoli m. bacon & Sultanas i cremet dressing

Dessert:

  • Chokoladekonfektkage m. vaniliecreme & Rabarberkompot

​Pris pr. couvert kr. 325,- 

v. min 20 couverter

Menu 2 - Middag til dig som ikke vil gå frem & tilbage til buffet

Forret:

  • Hj.Røget Lakserillette m. dild & bergamotte, grønne asparges & citruscreme

Hertil det gode langtidshævede brød & smør

Hovedret:

  • Culotte af ungtyr stegt m. sennep & muscovado eller
  • Farseret lammebov på urtebund​
  • Ovnbagte kartofler vendt i kapers & krydderurteolie & kapers
  • Skysauce
  • Glad grøn salat m. ærtepesto & cherrytomat
  • Årstidens grillede grønt m.balsamicoglace


Dessert:

  • Chokoladekonfektkage m. vaniliecreme & Rabarberkompot

Pris pr. couvert 325,- 

v. min. 20 couverter (V.valg af begge slags kød tillægges kr. 25,.)

Menu 3 - Buffeten - her er forret & buffet & dessert i et.

  • Hj.Røget Lakserillette m. dild & bergamotte, grønne asparges & citruscreme
  • Farseret lammebov på urtebund ​​eller Culotte stegt m. sennep & muscovado
  • Porchetta ( italiensk flæskesteg med svær hele vejen rundt!)
  • Små kartofler vendt i krydderurteolie & kapers ( kold )
  • Salat af årstidens grillede grønt m. balsamicoglace
  • Kold grøn salat m. mormordressing & crouton
  • Chokoladekonfektkage m. vaniliecreme & Rabarberkompot
  • Det gode brød

Du kan evt. skifte en af kød/fiskeretterne ud med noget børnevenligt, som frikadelle på pind eller lasagne eller købe som tillæg til kr. 65,- som seperat børnemenu (min 5 couverter).

Maden leveres anrettet på fade, dog skal du selv skære hele kødstykker for.

Ønsker du forretten portionsanrettet tillægges kr. 10,-

Maden leveres klar, dog skal nogle retter evt. lunes - dette kommer an på transport- og leveringtid.​

​Pris pr. couvert kr. 345,- 

v. min. 20 couverter

​​​PIA PREHN CATERING

Bønsvigvej 1 A,  4720 Præstø

​CVR: 26090709​

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

​KONTAKT​

Tlf.: 51 32 65 26

E-mail: pia@piaprehn.dk

Tilmeld nyhedsbrev

oko​    guldmaerke