Forretter

​Spinatroulade m. laksecreme på sprød salat serveret m. sauce verde & et drys rejer

Kr. 75,-

Røget ørredrilette på spinat m. brøndkarsecreme & havtorn.

​Kr. 75,-

Kartoffelblinis m. lakseørredtatar serveret m. avocado & wasabicreme & ørredrogn

​Kr. 75,-

Antipasta - et udpluk af italienske specialiteter efter sæson ( auberginrulle, pølse, tørret skinke, fritata etc.)

​Kr. 85,-

Anisdampet lyssej på agurkejulienne m. rygeostcreme

​Kr. 75,-

Hellefisk i noritang m. tampari & wasabisauce, sukkerært & friturestegt syltet ingefær

​Kr. 75,-

2 slags asparges m. sauce gribiche & sprødristet ø-skinke (SÆSON)

Kr. 70,-

Fantastiske hånddpillede rejer m. hj. rørt citrusmayo & dild på hj. bagt langtidshævet brød

​Kr. 85,-

Stenbiderrrogn på kartoffelblinis m. cremefraiche & løg & røget kartoffel(SÆSON)

​Kr. 95,-

Vegetarforret af squashrulle m. hytteret & brøndkarsecreme på ærtetop

​Kr. 65,-

​Alle forretter er fulgt af hjemmebagt brød. (min. 15 couverter)

​​​PIA PREHN CATERING

Bønsvigvej 1 A,  4720 Præstø

​CVR: 26090709​

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

​KONTAKT​

Tlf.: 51 32 65 26

E-mail: pia@piaprehn.dk

Tilmeld nyhedsbrev

oko​    guldmaerke