Dessert

  • ​Sprøde kanelbunde m. mascarponecreme & frisk frugtsalat VG
  • Peters Chokoladekage m. vaniliecreme & jordbær i hyldeblomst ( chokoladekonfektkage)
  • Rabarbertærte m. marcipanlåg & økologisk vaniliefraiche G
  • Tiramisu G
  • Hjemmelavet nougatparfait på hasselnøddebund m. vaniliesyltede rabarber G
  • Marcel Gateu m. hvidt chokoladesejl & årstidens bær ( bund af bagt chokolademousse, toppet m. chokolademousse) VG
  • Citronfromage af bergamottecitron serveret m. knust lakrids & makron G

​Pris pr. couvert kr. 65,-

  • Årstidens trifili m. hjemmelavet marcipanmakron

Pris pr. couvert kr. 55,-​

Kage til kaffen
  • ​Citron & mandelkage G
  • Chokoladekonfektkage GV
  • Mazarintærte
  • Frugttærte

Pris pr.couvert kr. 30,-

Desserttallerken
  • ​3 slags - vælg selv

Pris pr. couvert kr. 125,-​

​Dessertbuffet

  • vælg 4 slags

kr. 155,- pr. couvert (min. 30 couv.)

​​Enkelte af desserterne/kagerne kan laves vegansk vist m V mod tillæg kr.5 pr prs

Enkelte af desserterne/kagerne kan laves glutenfri vist m. G mod tillæg kr.5 pr prs

​​​PIA PREHN CATERING

Bønsvigvej 1 A,  4720 Præstø

​CVR: 26090709​

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

​KONTAKT​

Tlf.: 51 32 65 26

E-mail: pia@piaprehn.dk

Tilmeld nyhedsbrev

oko​    guldmaerke