Den økologiske julefrokost 2019

DEN STORE LUKSUS JULEBUFFET​

Lukket 25 & 26 & 27 december samt 2-5.1.20

  • STEGTE SILD I AROMATISK ØLMARINADE
  • ​FRU PREHN´S KARRYSILD M. ÆBLE & SYLTET AGURK
  • ​​VARMRØGET LAKS PÅ TANGSALAT M. DRESSING AF RISTET SESAMOLIE & SOYA
  • ​KALVELEVERPOSTEJ & RØDVINSSYLTEDE RØDBEDER
  • ​KYLLING PÅ CREMEDE RODFRUGTER & BACON
  • ​PORCHETTA
  • ​BAGTE RØDBEDER & SALTMANDEL & PERSILLEOLIE & TRANEBÆR
  • ​RILETTE AF GLAD DANSK GRIS & ÆBLE-TRANEBÆRKOMPOT
  • ​2 SLAGS OSTE & SYLTEDE SAGER
  • ​RIS AL MANDE M. KIRSEBÆRSAUCE ELLER TUNESISK MANDEL&APPELSINKAGE

Pris pr. couvert kr. 295,-

​TILKØB:

​BRØD & SMØR KR. 15,- PR. COUVERT

​TUN GRAVAD I VARME KRYDDERIER & MISOMAYO KR. 35,- PR. PRS

​SOYA & INGEFÆRSTEGT AND & SYLTEDE BLOMMER KR. 35,- PR. PRS.

​FISKEFILET M. HJ. LAVET REMOULADE & CITRON KR. 35,-PR. PRS

​Julefrokosten laves til min 10 couverter, derunder tillægges 25%.

JULEVEGETAREN SOM SPISER FISK

  • ​STEGTE SILD I AROMATISK ØLMARINADE
  • ​FRU PREHN´S KARRYSILD M. ÆBLE & SYLTET AGURK
  • ​​VARMRØGET LAKS PÅ TANGSALAT M. DRESSING AF RISTET SESAMOLIE & SOYA
  • ​SVAMPE & HASSELNØD POSTEJ & ÆBLETRANEBÆRKOMPOT
  • ​BAGTE RØDBEDER & SALTMANDEL & PERSILLEOLIE & TRANEBÆR
  • ​​STEGT FENNIKEL & APPELSIN
  • ​SPINATÆRTE M. PINJE & FETA
  • ​HUMMUS AF EDAME & KIKÆRT & INGEFÆR
  • ​GRÆSKAR & KERNER & HAVTORN
  • ​2 SLAGS OSTE & SYLTEDE SAGER
  • ​RIS AL MANDE M. KIRSEBÆRSAUCE ELLER TUNESISK MANDEL & APPELSINKAGE

​Pris pr.couvert kr. 295,-

BRØD & SMØR KR. 15,- PR. COUVERT

​TUN GRAVAD I VARME KRYDDERIER & MISOMAYO KR. 35,- PR. PRS

​FISKEFILET M. HJ. LAVET REMOULADE & CITRON KR. 35,-

​​​PIA PREHN CATERING

Bønsvigvej 1 A,  4720 Præstø

​CVR: 26090709​

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

​KONTAKT​

Tlf.: 51 32 65 26

E-mail: pia@piaprehn.dk

Tilmeld nyhedsbrev

oko​    guldmaerke