Buffet

Buffet er som en middag med mange retter, med lidt af alt til alle. Dette er en guide, har du ønsker.. ja så komponerer vi gerne en buffet lige til dig!

​Du er også velkommen til sætte din buffet sammen fra nedenstående.

Alle buffeter har en enhedspris kr. 315,-pr. couvert, du kan dog "nøjes" m. 2 slags kød & 4 tilbehør til kr. 275,-pr. couvert. BUFFET 5 dog kr. 265,-​

Brød kr. 15,- pr. couvert - læs mere om vort fantastiske brød under menupkt:

​" Kagen & Brødet.............."

Sauce kr. 10,- pr. couvert - laves efter ønske og er kogt fra bunden.

Buffet laves til minimum 20 couverter.​​

Buffet 1

  • Helstegt culotte
  • Kylling m. hyldeblomst & spinat
  • Krebsehalesalat m. havtorn & agurk serveret m. brøndkarsecreme
  • Ovnbagte kartofler m. persille pesto eller ramsløgpesto i sæson
  • Spelt m. citrusdressing & asparges eller haricort verte i sæson
  • Sort bønnesalat m. avocado & gulerod samt dukkah
  • Tomat & friske urter & Vesterhavsost
  • Grønt salat m. ærtepesto​

Buffet 2

  • Kammusling på hokkaido & æblekugler
  • Kylling på spinat, trøffelolie & parmesan samt crouton
  • Helstegt oksefilet
  • Kartofler m. salsa verde (varm/kold)
  • Grillet grønt m. balsamicoglace
  • Marineret svampe m. Vesterhavsost & cherrytomat
  • Spinat m. avocado & pomelo & saltede mandler
  • Grøn salat m. citrusfløde

Buffet 3

  • Saltimbocca af kyllingebryst m. ansjos, persille & Vesterhavsost
  • Vitello Tonnato
  • Lammekølle på urtebund
  • Kartoffelterrine m. oliventapenade
  • Bagt tomat & fersken m. sød chili & græskarkerne (fersken kun i sæson)
  • Hjertesalat m. oliven & mozzarela
  • Sprøde salater m. gulerodspesto
  • Middelhavssalat af sæsonens grønt

Buffet 4

  • Lakseørred bagt m. chili & ingefær serveret m. limecreme
  • Kyllinge curry
  • Tyndsteg stegt m. sød chilisauce & sesam
  • Nuddelsalat m. mandler & bokchoi
  • Grønt i teriakysauce
  • Vietnamesiske raw food ruller m. dip
  • Søde kartofler m. koriandersalsa
  • Sommerkål m. ingefær & lime, druer & ristet nød

Buffet 5

  • Frikadeller
  • Glad nakkesteg stegt m. rabarber & løg
  • Kylling m. barbecue
  • Små kartofler m. krydderrurter
  • Tomatsalat m. springløg & basilikum
  • Tzachiki
  • Salat af hjertesalat & ærter & mormorfløde
  • Broccoli m. baconcrisp , rødløg, solsikkekerner & sultanas i cremet dressing

Kontakt Pia prehn catering

Kontakt os såfremt du ønsker den bedste, økologiske mad til dit næste selskab

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​PIA PREHN CATERING

Bønsvigvej 1 A,  4720 Præstø

​CVR: 26090709​

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter

​KONTAKT​

Tlf.: 51 32 65 26

E-mail: pia@piaprehn.dk

Tilmeld nyhedsbrev

oko​    guldmaerke