Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reception

  • ​Mad til en reception er som udgangspunkt ment som en lille lækker ting til en øl eller et glas vin. Du skal regne med 5-6 enheder pr person og evt. afslutte med sødt eller ost. Jeg har sammensat 3 forskellige receptionsmenuer, som dækker forskellige behov.

Vær opmærksom på at bestillinger under angivet min. antal tillægges 15%.


Den traditionelle:

  • 2 små kalvefrikadeller
  • 1 minisandwich m. laks & cream cheese
  • 1 slider m. pulled pork
  • 1 mini gorgonzolatærte

1 marcipan & rabarbermuffin


Pris pr. couvert kr. 125,- ved min. 30 couverter


Den anderledes:

  • Thaireje & sød chili
  • Filo m. kylling & ingefær
  • Auberginerulle m. mozzarella & tapenade
  • Bruchetta m. Lufttørret skinke & bagt tomat
  • Frittata m. svampe & pesto
  • Tærte m. blå kornblomst & gransirup
  • Frugtspid
  • Chokoladecupcake


Pris pr. couvert kr. 195,- v. min. 30 couverter

Den eksklusive:

  • Agurk m. røget ørredrilette
  • Kartoffelblinis m. fraiche & rogn
  • Kyllingespid m. chili & teriaky
  • Glas m. nuddelsalat
  • Vietnamesisk raw food rulle m. dip
  • Røget mørbrad m. rygeost & syltet sur-sød gulerod
  • 3 forskellige ostebidder
  • Mini chokoladetærte m. hvid chokolademousse


Pris pr. couvert kr. 225,- v. min 30 couverter

Pia Prehn Catering

Bønsvigvej 1 A, Bønsvig Strand
4720 Præstø

​CVR: 26090709

Tlf.: +45 51 32 65 26

Mail: pia@piaprehn.dk