Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Konfirmationsmiddag & Buffet 2018

Menu 1 - Konfirmandens valg

Forret:

  • Tunmousse m. dild & friske grønne asparges serveret på sprød salat & krydderurtecreme

         Hertil det gode langtidshævede brød & smør

Hovedret/buffet:

  • Små krydrede frikadeller

  • Tortilla m. oksekød & peberfrugt serveret m. avocadosalsa & hvidløgscreme

  • Culotte stegt m. sennep & muscovado ( koldt skåret eller hel lun efter aftale)

  • Spinatflødekartofler - den populære

  • Tomatsalat m. mozzarella & basilikum

  • Kold sprød salat m. mormordressing & crouton

  • Broccoli m. bacon & Sultanas i cremet dressing

Dessert:

  • Chokoladekonfektkage m. vaniliecreme & Rabarberkompot

Pris pr. couvert kr. 325,- v. min 20 couverter

 

Menu 2 - Middag til dig som ikke vil gå frem & tilbage til buffet.

Forret::

  • Hj.Røget Lakserillette m. dild & bergamotte, grønne asparges & citruscreme

        Hertil det gode langtidshævede brød & smør

Hovedret:

  • Culotte af ungtyr stegt m. sennep & muscovado eller
  • Farseret lammebov på urtebund​
  • Ovnbagte kartofler vendt i kapers & krydderurteolie & kapers
  • Skysauce
  • Glad grøn salat m. ærtepesto & cherrytomat
  • Årstidens grillede grønt m.balsamicoglace

Dessert:

  • Chokoladekonfektkage m. vaniliecreme & Rabarberkompot

Pris pr. couvert 295,- v. min. 20 couverter (V.valg af begge slags kød tillægges kr. 25,.)

Menu 3 - Buffeten - her er forret & buffet & dessert i et.

  • Hj.Røget Lakserillette m. dild & bergamotte, grønne asparges & citruscreme

  • Kyllingesalat m. spinat & ærtepesto samt bagt cherrytomat (kold)
  • Farseret lammebov på urtebund ​​eller Culotte stegt m. sennep &  muscovado
  • Porchetta ( italiensk flæskesteg med svær hele vejen rundt!)
  • Små kartofler vendt i  krydderurteolie & kapers ( kold )
  • Salat af årstidens grillede grønt m. balsamicoglace
  • Kold grøn salat m. mormordressing & crouton
  • Chokoladekonfektkage m. vaniliecreme & Rabarberkompot
  • Det gode brød

Pris pr. couvert kr. 345,- v. min. 20 couverter


Du kan evt. skifte en af kød/fiskeretterne ud med noget børnevenligt, som Frikadelle på pind eller Lasagne eller købe som tillæg til kr. 65,- som seperat børnemenu.(min 5 couverter).

Maden leveres anrettet på fade, dog skal du selv skære hele kødstykker for.

Ønsker du forretten portionsanrettet tillægges kr. 10,-

 Maden leveres klar, dog skal nogle retter evt. lunes - dette kommer an på transport- og leveringtid.

Pia Prehn Catering

Bønsvigvej 1 A, Bønsvig Strand
4720 Præstø

​CVR: 26090709

Tlf.: +45 51 32 65 26

Mail: pia@piaprehn.dk