Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dessert

  • ​Sprøde kanelbunde m. mascarponecreme & frisk frugtsalat VG
  • Peters Chokoladekage m. vaniliecreme & jordbær i hyldeblomst ( chokoladekonfektkage)
  • Rabarbertærte m. marcipanlåg & økologisk vaniliefraiche G
  • Tiramisu G
  • Panna Cotta & hindbær & hvid chokolade VG
  • Hjemmelavet nougatparfait på hasselnøddebund m. vaniliesyltede rabarber G
  • Marcel Gateu m. hvidt chokoladesejl ( bund af bagt chokolademousse, toppet m. chokolademousse) VG
  • Citronfromage & citrongele & knust lakrids G


Pris pr. couvert kr. 65,-

​Enkelte af desserterne/kagerne kan laves vegansk vist  m V  mod tillæg kr.5 pr prs

Enkelte af desserterne/kagerne kan laves glutenfri vist m. G  mod tillæg kr.5 pr prs

  • ​Årstidens trifili m. hjemmelavet marcipanmakron

Pris pr. couvert kr. 55,-

Kage til kaffen

  • Citron & mandelkage G
  • Chokoladekonfektkage GV
  • Mazarintærte
  • Frugttærte


Pris pr. couvert kr. 30,-

 

Desserttallerken 

 3 slags  -vælg selv

Pris pr. couvert kr. 125,-


Dessertbuffet

vælg 4 slags kr. 155,- pr. couvert (min. 30 couv.)

Pia Prehn Catering

Bønsvigvej 1 A, Bønsvig Strand
4720 Præstø

​CVR: 26090709

Tlf.: +45 51 32 65 26

Mail: pia@piaprehn.dk